М`ясо свинини

Свиняча напівтуша без голови і передньої ноги, з баком
Свиняча напівтуша без голови і передньої ноги, з баком
Свиняча напівтуша без голови, бака і передньої ноги
Свиняча напівтуша без голови, бака і передньої ноги
Свиняча напівтуша без шкури, без бака, без сала з задньою ногою
Свиняча напівтуша без шкури, без бака, без сала з задньою ногою
Окіст з кісткою і ніжкою
Окіст з кісткою і ніжкою
Зовнішня частина окорока зі стегном
Зовнішня частина окорока  зі стегном
Внутрішня частина окорока
Внутрішня частина окорока
Оковалок
Оковалок
Підокорок
Підокорок
окіст
окіст
Передня частина з шиєю і товстим ребром
Передня частина з шиєю і товстим ребром
Шийна частина на кістці
Шийна частина на кістці
Шийна частина без кістки
Шийна частина без кістки
Лопатка в шкурі на кістці
Лопатка в шкурі на кістці
Лопатка в шкурі на кістці без рульки
Лопатка в шкурі на кістці без рульки
Лопатка
Лопатка
рулька
рулька
Корейка без карбонатної частини
Корейка без карбонатної частини
Цільна корейка без кістки з черевною частиною
Цільна корейка без кістки з черевною частиною
Корейка без кістки, без брюшної частини
Корейка без кістки, без брюшної частини
філейка
філейка
Грудинка на кістці незачищена, зі шкіркою
Грудинка на кістці незачищена, зі шкіркою
Середня частина
Середня частина
Грудинка на кістці без шкірки
Грудинка на кістці без шкірки
Свинячі реберця
Свинячі реберця
Серце
Серце
Печінка
Печінка
Нирки
Нирки
Язик
Язик
Шлунок
Шлунок
Голова без баків, без вух
Голова без баків, без вух
Ніжки
Ніжки
Хвіст
Хвіст
Жир внутрішній
Жир внутрішній
Калтик
Калтик
Легені
Легені
Аорта
Аорта
Вуха свинячі
Вуха свинячі
Сітка свиняча
Сітка свиняча
Селезінка
Селезінка
Свиняча кров
Свиняча кров
Черева
Черева
Пряма кишка
Пряма кишка
Міхур
Міхур
Шкіра свиняча , жир видалений
Шкіра свиняча , жир видалений
Шпіг боковий
Шпіг боковий
СВИНИНА НАПІВЖИРНА ТРИММІНГ 80/20
СВИНИНА НАПІВЖИРНА ТРИММІНГ 80/20
ТРИММІНГ 50/50
ТРИММІНГ 50/50
Шпіг хребтовий
Шпіг хребтовий
Щоковина без шийного шпику з контр. надрізами
Щоковина без шийного шпику з контр. надрізами

Свинина - кулінарне і промислове найменування м'яса свиней. Самий споживаний вид м'яса в світі. Свинину вживають і свіжоприготованою, і у вигляді пресервів або консерваторів. Пресервація значно збільшує термін зберігання свинини: шинка, свинячі копченості, посол, в'ялені і сушені шматки свинини, свинячі ковбаси - є популярними пресерви з свинини. Крім звичайної домашньої кухні, свинина використовується при виготовленні більшості м'ясних делікатесів і ресторанних страв.