Калтик свинячий

Виготовлено в Україні Виготовлено в Україні
Наша продукція без консервантів
Бажаєте прайс з партнерськими цінами? Бажаєте прайс
з партнерськими цінами?

Термін придатності і умови зберігання

Для замороженої продукції:
11 діб при 0 +4 ºС
Для охолодженої продукції:
5 місяців при -18 ºС

Опис:

Субпродукт першої категорії.
Калтик свинячий – це субпродукт, який використовується у м’ясопереробній промисловості для виготовлення ковбас, паштетів та інших продуктів. Вирізняється щільною структурою та високим вмістом білка. Завдяки контролю якості на всіх етапах виробництва, свинячий калтик відповідає ветеринарно-санітарним вимогам і підходить для подальшої технологічної обробки. Постачається охолодженим або замороженим гуртом.

Пакування:

Запакований в п/е пакет; Запакований в в/у пакет

Умови транспортування:

Свинину транспортують в накритих транспортних засобах, згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються.