М`ясо яловичини

Зовнішня частина тазостегнового відруба
Зовнішня частина тазостегнового відруба
Зовнішня частина з огузком
Зовнішня частина з огузком
Зовнішня частина без огузка
Зовнішня частина без огузка
Огузок
Огузок
Верхня частина тазостегнового відруба
Верхня частина тазостегнового відруба
Верхня частина тазостегнового відруба. Зачищена
Верхня частина тазостегнового відруба. Зачищена
Верхня частина тазостегнового відруба без хвоста
Верхня частина тазостегнового відруба без  хвоста
Біфштексна частина тазостегнового відруба
Біфштексна частина тазостегнового відруба
Тонкий край (корейка безкісткова)
Тонкий край (корейка безкісткова)
Лопатка
Лопатка
Лопатка, передня частина
Лопатка, передня частина
Лопатково - шийний відруб
Лопатково - шийний відруб
Шийна частина
Шийна частина
Лопаточно - шийний відруб. Зачищений
Лопаточно - шийний відруб. Зачищений
Лопатково - шийний відруб
Лопатково - шийний відруб
Внутрішній кусок тазостегнової частини
Внутрішній кусок  тазостегнової частини
Боковой кусок (оковалок) тазостегнової частини
Боковой кусок (оковалок) тазостегнової частини
Боковой кусок (оковалок) тазостегнової частини зачищений
Боковой кусок (оковалок) тазостегнової частини зачищений
Яловича вирізка
Яловича вирізка
Фланговий стейк
Фланговий стейк
Ребро
Ребро
Товстий край не зачищ.
Товстий край не зачищ.
Товстий край зачищ.
Товстий край зачищ.
Грудинка
Грудинка
Грудинка верхня частина не зачищена
Грудинка верхня частина не зачищена
Грудинка нижня частина не зачищена
Грудинка нижня частина не зачищена
Грудинка нижня частина зачищена
Грудинка нижня частина зачищена
Внутрішній кусок тазостегнової частини
Внутрішній кусок  тазостегнової частини
Яловича вирізка
Яловича вирізка
Грудина безкісткова
Грудина безкісткова
Яловичий відруб (золота монета)
Яловичий відруб (золота монета)
Короткі ребра (No 345)
Короткі ребра (No 345)
Короткі ребра (No 678)
Короткі ребра (No 678)
Лопаткова частина
Лопаткова частина
Лопаточна частина
Лопаточна частина
Лопаткова частина шиї
Лопаткова частина шиї
Зовнішня частина стегна
Зовнішня частина стегна
Огузок з пілінгом - без оболонки та жирів
Огузок з пілінгом - без оболонки та  жирів
оковалок
оковалок
Яловиче пальчикове / міжреберне м`ясо
Яловиче пальчикове / міжреберне м`ясо
Пашина безкісткова
Пашина безкісткова
Пашина безкісткова без хряща
Пашина безкісткова без хряща
Ростбіф без кістки з окрайцем + Антрекотна частина
Ростбіф без кістки з окрайцем + Антрекотна частина
Товста частина шиї
Товста частина шиї
Триммінг яловичий перший сорт
Триммінг яловичий перший сорт
Триммінг яловичий другий сорт
Триммінг яловичий другий сорт
Триммінг яловичий другий сорт
Триммінг яловичий другий сорт
Яловичий фланговий стейк
Яловичий фланговий стейк
Яловича аорта
Яловича аорта
Яловиче ахіллове сухожилля
Яловиче ахіллове сухожилля
Яловиче вим`я
Яловиче вим`я
Яловича вийна зв`язка
Яловича вийна зв`язка
Яловичі губи
Яловичі губи
Яловичий жир
Яловичий жир
Яловичий калтик
Яловичий калтик
Яловича книжка
Яловича книжка
Яловичі кістки
Яловичі кістки
Яловича кров
Яловича кров
Яловича оболонка мембрани
Яловича оболонка мембрани
Яловичі ноги
Яловичі ноги
Яловичий пеніс
Яловичий пеніс
Яловича печінка
Яловича печінка
Яловичі нирки
Яловичі нирки
Яловичий міхур
Яловичий міхур
Яловичий рубець
Яловичий рубець
Яловиче сухожилля
Яловиче  сухожилля
Яловича селезінка
Яловича селезінка
Сім`янники ялові
Сім`янники ялові
Яловиче серце
Яловиче серце
Яловичі синюги
Яловичі синюги
Яловичий сотовидний рубець
Яловичий сотовидний  рубець
Яловичий спинний мозок
Яловичий спинний мозок
Яловича трахея
Яловича трахея
Яловичі вуха
Яловичі вуха
Яловича флангова мембрана
Яловича флангова мембрана
Яловичий хвіст
Яловичий хвіст
Яловича черева
Яловича черева
Яловичий язик
Яловичий язик

Яловичина - м'ясо великої рогатої худоби. У різних країнах застосовуються різні схеми розробки туші виходячи з кулінарних і культурних особливостей в конкретній країні і навіть регіоні. Ділиться на 3 сорти. До першого сорту належить спинна, грудна частини, філей, оковалок, кострец іогузок; до другого - лопаткова, плечові частини і пашина; до третього - заріз, передня і задня гомілка. Найбільш цінується яловичина, що отримується від м'ясних порід худоби, і особливо ніжніша телятина - отримується від статевонезрілих бичків і теличок.