Щоковина свиняча в шкурі (баки)
Виготовлено в Україні
Бажаєте прайс
з партнерськими цінами?
з партнерськими цінами?
Термін придатності і умови зберігання
Для замороженої продукції:
11 діб при 0 +4 ºС
11 діб при 0 +4 ºС
Для охолодженої продукції:
6 місяців при -18 ºС
6 місяців при -18 ºС
Опис:
Частина пів туші трикутної форми, що залишилася після зняття голови та відділена по межі між головою та першим шийним хребцем, в шкірі. Колір м’язів від світло-рожевого до червоного, колір сала від білого до світло-рожевого. Запах властивий даному виду продукту, без стороннього запаху.
Пакування:
Запакований в п/е пакет; Запакований в в/у пакетУмови транспортування:
Свинину транспортують в накритих транспортних засобах, згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються.