Сало хребтове свиняче
Виготовлено в Україні
з партнерськими цінами?
Термін придатності і умови зберігання
Для замороженої продукції:
11 діб при 0 +4 ºС
11 діб при 0 +4 ºС
Для охолодженої продукції:
6 місяців при -18 ºС
6 місяців при -18 ºС
Опис:
Сало хребтове свиняче – це високоякісна м’ясна сировина з верхньої частини півтуші, яка відзначається щільною текстурою та стабільною якістю. Ідеально підходить для подальшої переробки, виготовлення ковбас, копченостей і кулінарних виробів. Продукція має сертифікацію та контролюється на всіх етапах виробництва. Купити свиняче хребтове сало гуртом можна за вигідною ціною з доставкою по Україні.
Пакування:
Запакований в п/е пакет; Запакований в в/у пакетУмови транспортування:
Свинину транспортують в накритих транспортних засобах, згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються.