Корейка на ребрі

Виготовлено в Україні Виготовлено в Україні
Наша продукція без консервантів
Бажаєте прайс з партнерськими цінами? Бажаєте прайс
з партнерськими цінами?

Термін придатності і умови зберігання

Для замороженої продукції:
11 діб при 0 +4 ºС
Для охолодженої продукції:
6 місяців при -18 ºС

Опис:

Спинна та поперекова частини напівтуші на ребрі.
Корейка на ребрі свиняча – це преміальний елемент свинини, який відзначається ніжною структурою м’яса та соковитим смаком. Підходить для копчення, запікання та виробництва кулінарних виробів. Ми пропонуємо свинячу корейку на ребрі оптом для м’ясопереробних підприємств, магазинів і HoReCa. Продукція сертифікована, проходить ветеринарний контроль та доставляється з дотриманням холодового ланцюга по всій Україні.

Пакування:

Запакований в п/е пакет; Запакований в в/у пакет

Умови транспортування:

Свинину транспортують в накритих транспортних засобах, згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються.