Корейка на ребрі
Виготовлено в Україні
з партнерськими цінами?
Термін придатності і умови зберігання
Для замороженої продукції:
11 діб при 0 +4 ºС
11 діб при 0 +4 ºС
Для охолодженої продукції:
6 місяців при -18 ºС
6 місяців при -18 ºС
Опис:
Спинна та поперекова частини напівтуші на ребрі.
Корейка на ребрі свиняча – це преміальний елемент свинини, який відзначається ніжною структурою м’яса та соковитим смаком. Підходить для копчення, запікання та виробництва кулінарних виробів. Ми пропонуємо свинячу корейку на ребрі оптом для м’ясопереробних підприємств, магазинів і HoReCa. Продукція сертифікована, проходить ветеринарний контроль та доставляється з дотриманням холодового ланцюга по всій Україні.
Пакування:
Запакований в п/е пакет; Запакований в в/у пакетУмови транспортування:
Свинину транспортують в накритих транспортних засобах, згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються.